ERMAKSAN MAKİNA SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

Ermaksan, endüstriyel hayata yenilikçi çözümler sunan küresel bir teknoloji şirketidir.
Ermaksan, bünyesinde barındırdığı markalarıyla yenilikçi, kaliteli ve yüksek katma değerli ürün ve çözümler üretmektedir. Yarım asrı geride bırakan yolculuğunda, sac işleme, eklemeli imalat, optoelektronik alanlarında güçlü konumunu sürdürerek, geleceğe doğru emin adımlarla ilerliyor.
Sürdürülebilir büyüme yolunda yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ermaksan, ABD’de ERMAKUSA, Almanya’da ERMAK Deutschland GmbH ve dünya çapındaki seçkin bayileri aracılığıyla 120’yi aşkın ülkede verimli üretime katkı sağlamaktadır. Hızla değişen dünyanın müşteri beklentilerini karşılamak ve geleceğin imalat teknolojilerini bugünden sunmak amacıyla ERMAKSAN ADDITIVE markasıyla Türkiye’nin ilk metal 3D yazıcısını üreterek eklemeli imalat dünyasının hizmetine sundu. Türkiye’nin ilk özel sektör yarı iletken Optoelektronik Ar-Ge merkezine sahip EON PHOTONICS markasıyla lazer teknolojileri, FBG sensör, CNC kontolör, Endüstri 4.0 uygulamaları gibi yüksek teknoloji ürünlerin üretim ve geliştirme faaliyetlerini sürdürmektedir.
Ermaksan, 21. yüzyılın yenilikçi bakış açısıyla teknoloji ve AR-GE alanında dünyanın en önde gelen üreticileri arasında yer alma hedefiyle çalışmalarını sürdürmektedir. Yeni trendleri ve müşteri beklentilerini sürekli izleyerek, ileri teknolojiye sahip, katma değeri yüksek, çevre dostu ve enerji tasarruflu makineler tasarlayıp üreten Ermaksan, kaynakları etkin ve verimli kullanarak, daha sürdürülebilir bir geleceğe emin adımlarla ilerlemektedir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Işıktepe Osb Mah. Lacivert Cad. No:8, 16065, NİLÜFER BURSA
+90 224 294 75 00
+90 224 294 75 46
https://maps.app.goo.gl/XBWwpePJJVK3MFMD7

Firma İletişim Formu



39.495 kez görüntülenmiştir