AKYAPAK ULUSLARARASI DIŞ TİCARET MAKİNA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Daha iyi ve sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunmak için endüstrileri güçlendiriyoruz.

Metal işleme ve şekillendirmeye yönelik kapsamlı makine ve yazılım çözümleri aracılığıyla teknoloji ve mühendisliği birleştiren bir makine şirketiyiz. Küresel bayi ağımızla desteklenen yenilikçi ürün ve hizmetlerimiz, müşterilerimizin başarılı olmasına yardımcı olan ve endüstrileri daha iyi ve sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunmaları için güçlendiren olağanüstü bir değer sağlıyor.

1962 yılından bu yana, dünyanın önde gelen markaları son altmış yıldır bize güveniyor. Bugün Mitsubishi, Mercedes, Harley Davidson, Rolls Royce ve NASA'nın fabrikalarında makinelerimiz tercih ediliyor.

Kuzey Amerika'dan Asya'ya, Avrupa'dan Avustralya'ya ve bu geniş coğrafyadaki her bir köşede, makine çözümlerimiz dünya çapında 120'den fazla ülkede endüstrilere güç veriyor. Küresel erişimimiz, Metal Şekillendirme, Yapısal Çelik ve Plaka İşleme, Takım Tezgahları ve Kaynak Otomasyon Çözümlerini içeren geniş ürün portföyüyle her kıtaya yayılmaktadır.

Dünyanın her yerinde müşterilerimiz, işlerini daha da rekabetçi hale getiren zorluklarla karşı karşıya kalıyor ve biz her yıl bu zorlukların üstesinden gelmek için geniş bir çözüm yelpazesi sunuyoruz. Bunu yaparken dünyanın üretimi en zorlu yapılarından bazıları inşaatlarında AKYAPAK® makinelerine güvendi. Dubai'deki Dubai Eye'dan İstanbul Atatürk Havalimanı'na, Türkmenbaşı Limanı Projesinden Bakü Olimpiyat Stadı'na kadar Akyapak'ın mühendislik dünyasına katkısı bir gurur kaynağıdır.

Üç bağlı istirakımız: Akyapak USA, Akyapak Russia, Akyapak UK yanında Almanya, İrlanda, Hindistan ve Nijerya'daki şube ve servis noktalarımiz ile size olan benzersiz yakınlığımız, işinizi ve ihtiyaçlarınızı daha iyi anlamamızı, öngörmemizi ve hızla tepki vermemizi sağlıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hasanağa OSB Mah. HOSAB Sanayi Cad. No:62, 16225, NİLÜFER BURSA
+90-224-280 75 00
+90-224-280 75 01

Firma İletişim Formu



32.250 kez görüntülenmiştir