HİLALSAN MAKİNA ENDÜSTRİYEL ve TİCARET LTD. ŞTİ.

1984 yılında kurulan HİLALSAN, manûel sac makasları ile başladığı üretime, bu gün hidrolik kombine makaslar, redüktörlü giyotin makaslar, kollu giyotin makaslar, caka makinaları ve hidrolik presler ile devam etmektedir.

Müşterilerimize performansı yüksek makinalar sunabilmek için bilgisayar destekli tasarım programları sayesinde ileri teknoloji ile donatılmış üretim hatlarında, kaliteli ve yüksek hassasiyetli olarak imalatını gerçekleştirmektedir. Kuruluşumuzdan bu güne kadar ana hedefimiz; yatırımcı ve sanayiciye hassas kaliteli makinalar yapmak, satış sonrası güvenilir hizmet vermek ve kaliteyi en uygun fiyata sunmaktadır.

Firmamız dünya pazarlarında ''HİLALSAN'' markası ile hizmet vermekte olup bugün beş kıtaya ulaşmış, müşterilerine vermiş olduğu güven ve potansiyelini her geçen gün daha da artırmaktadır. Hilalsan Makina, genç ve dinamik kadrosu ile geçmişte olduğu gibi gelecektede bir çok başarıya imza atmayı hedef seçmiştir.

Kalite, güven, istikrar için HİLALSAN...

Redüktörlü Giyotin Makaslar, Caka Makinası, Kollu Giyotin Makaslar, Hidrolik Boru Bükme Aleti, Kombine Zımbalı Makas, Profil ve Sac Makasları, Uzun Bıçaklı Sac Makasları, Kısa Bıçaklı Sac Makasları, Beton Demir Makasları, Zımba Makasları, Özel Sac Makası

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

B. Kayacık Mahallesi K.O.S.B. Evrenköy Cad. No: 4, 42280, SELÇUKLU KONYA
+90-332-345 16 16
+90-332-345 16 21

Firma İletişim Formu



23.050 kez görüntülenmiştir