SARIGÖL KONVEYÖR SİST. MAK. YED. PAR. NAK. İTH. İHR. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

Firmamız 20 yıla yakın tecrübesiyle bugün makine sektöründe önemli bir rol oynamaktadır. Özellikle talaş konveyörü imalatında uzmanlaşmış olan firmamız, bu alanda pazar lideri konumundadır.
Sarıgöl Konveyör yurtiçi satışlarının dışında özellikle Avrupa Birliği ülkelerine yaptığı ihracatla ülke ekonomisine fayda sağlamaktadır. Son yıllarda firmamızın önem verdiği diğer bir konuda talaş dönüşüm sistemleridir. Bu sistem talaşların zehirli atık kapsamından çıkmasını sağlayarak, çevreye zarar vermesine engel olur. Ayrıca bu şekilde soğutucu sıvılar, talaştan arıtılarak tekrar kullanılabilir hale gelip, firmaların tasarruf etmesini sağlar. Kaliteli ürün, müşteri memnuniyeti ve ar-ge çalışmalarına verdiğimiz önem firmamızı lider yapan özelliklerdir.

Sarıgöl Konveyör firmasını sektöründe lider yapan diğer bir özellikte satış sonrası sınırsız ve zaman tanımadan verdiğimiz teknik destektir. TSE ve CE belgelerine sahip olan firmamız, son dönemde yaptığı yeni yatırımla çok daha modern ve büyük bir fabrikada üretim yapmaktadır. Türkiye’nin geleceğine her zaman inanmış olan firmamız, bu doğrultuda yatırımlarına devam etmeyi bir şirket politikası olarak kabul etmiştir.

Çelik paletli konveyör, Dip kazımalı konveyör, Manyetik konveyör, PVC bantlı transfer konveyörü, Hat konveyörü, Talaş arabası, Talaş arabası boşaltma asansörü, Seperatör, Talaş kırıcı, Santrifüj, Briketleme makinesi, Talaş silosu

 

 

 

 

 

 

 

Pazarsuyu Köyü 2.OSB Mevkii 5.Cadde No:11, 28300, BULANCAK GİRESUN
+90-454-355 55 55
+90-454-355 28 28

Firma İletişim Formu



20.066 kez görüntülenmiştir