SAPHİR MAKİNA SAN. ve TİC. A.Ş.

Saphir, metal endüstrisinin üretimi için en son teknoloji ve kapsamlı bir hizmet kapsamı ile geniş bir yelpazede şerit testere makineleri üreticisi ve tedarikçisidir. Saphir makineleri, küçük ve orta ölçekli tesislerin yanı sıra yüksek düzeyde üretim yapan büyük şirketler için çeşitli üretim ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitededir.

Saphir Makina'nın dünya çapında birçok distribütörü bulunmaktadır. Hızlı teslimat sürelerimiz ve özenli satış sonrası hizmetlerimiz sayesinde müşterilerimiz uzun yıllar memnun kalmaktadır.

Makinelerimiz CAD kullanılarak tasarlanmakta ve yüksek nitelikli personel denetiminde CNC kontrollü ortamda üretilmektedir. Uzun yıllara dayanan deneyimimiz, sürekli teknik yeniliklerle birleştiğinde yüksek kaliteli makineler ortaya çıktı. Ayrıca makinelerimiz UL, CSA ve CE Güvenlik Direktiflerine göre tasarlanmıştır.

Ürettiğimiz her makine için kaliteli malzemeler ve kontrollü bir üretim süreci kullanıyoruz. Her ürün sevkiyattan önce kapsamlı bir şekilde test edilir. Yetenekli ve verimli yedek parça ve satış sonrası hizmetimizle birleştiğinde, tavizsiz bir güvenilirlik sağlayabiliriz.

Ekibimiz, üretim gereksinimlerine mümkün olan en iyi çözümü bulmak için her müşteriyle yakın bir şekilde çalışır. Saphir ayrıca Teknik Destek konusunda çok hızlı geri bildirim sağlar. (24 saat içinde olması garanti edilir) Satış sonrası departmanımız, kısa vadeli yedek parça ve sarf malzemeleri temini sağlar. Bu hizmet, Saphir ürününüzün uzun yıllar stabil kalmasını garanti eder.

Saphir Makina, ürünlerinde tavizsiz kaliteyi benimseyerek ve üstün hizmet sunarak müşteri portföyünü daha da büyütmeyi hedeflemektedir. Verimli, ekonomik ve hassas bir metal kesimi elde etmeyi hedefliyorsanız, Saphir makineleri tam da aradığınız ekipmandır.

 

Hanlı Merkez, Hatip Sokak 29/A, 54590, ARİFİYE SAKARYA
+90 535 491 33 73

Firma İletişim Formu



4.003 kez görüntülenmiştir