VOLT REDÜKTÖR MOTOR SAN. TİC. A.Ş.

Öztekfen Redüktör Motor San. Tic. A.Ş. Sayın Mehmet BÜYÜKPİŞİRİCİ tarafından 1964 yılında kurulmuştur. Redüktör imalatı yanı sıra her tür ve marka elektrik motoru ve elektrik motoru malzeme satışı ile Türk sanayiine hizmet vermektedir. Öztekfen Redüktör Motor San Tic. A.Ş 1998 yılından itibaren 12.000 m2 lik alana sahip fabrikasındaki üretimine uzman kadrosu ve profesyonel ekibi ile devam etmektedir.
Müşteri ihtiyaç ve beklentilerine uygun fiyatlar ile hatasız ve gecikmesiz şekilde karşılamak, mevzuata uymak ve firmamımızın rekabet gücünü artırarak büyüme gelişmesini sürekli kılmak, çalışanlarımız, ürünlerimizin kalitesini ve faaliyetlerimizin etkinliğini artırmak için; ekip ruhu ile sürekli iyileştirme anlayışı içinde çaba harcıyoruz.
Kalite ve verimliliği artırmak maliyetleri düşürmek için teknolojik gelişmeleri izler, tedarikçilerimiz ile karşılıklı kazanca dayalı işbirliğine önem veririz. "Çevrenin korunmasındaki sorumlulukllarımızı yerine getirmek topluma karşı sorumluluğumuzdur." anlayışını kalite politikası olarak benimseye Öztekfen Redüktör Motor San Tic. A.Ş Tüv Inter Cert Saar firması tarafından ISO9001:2015 Kalite yönetim sistemi belgesi ile ödüllendirilmiştir.
Her türlü özel ve standart redüktör çeşitlerimiz ile hizmet vermeye devam etmektedir.
Öztekfen Redüktör Motor Tic A.Ş aşağıda yer alan tüm ürünleri üretmektedir:
MRA-MRF serisi ayaklı & flanşlı helisel tip redüktörler
ESV-ESM serisi sonsuz redüktörler
KRM Tipi Monoblok gövde konik redüktörler
DRM Tipi monoblok gövde delik milli redüktörler
Q-QM tipi monoblok helisel redüktörler
YRA - YRH tipi exuder yatay - monoblok gövdeli helisel dişli redüktörler
Vibro Motorlar
Ayna mahruti redüktör

 

 

 

 

 

Büyük Kayacık mah. Konya Organize Sanayi Bölgesi 12. Sk. No:30, 42250, SELÇUKLU KONYA
+90-332-345 04 00
+90-332-345 05 12

Firma İletişim Formu



22.555 kez görüntülenmiştir