LUPAMAT MAKİNA SANAYİİ A.Ş.

Daha sonraki yıllarda ürün yelpazesini genişleterek, vidalı kompresörler, yağsız çalışan pistonlu kompresörler, Booster kompresörler, Scroll kompresörler, Benzinli kompresörler ve son olarak da 40 bar yüksek basınç kompresörünü imal etmeye başladı.

2000 yılında Dirinler ailesine katılan Lupamat grup bünyesinde yer alan diğer şirketlerle yapılan işbirliği sayesinde üretim kalitesinde de önemli ölçüde yol kat etti.

Grup bünyemizde 1952'de kurulan eksantrik-hidrolik pres imalatı yapan Dirinler Makine; CNC torna, CNC kolonlu işleme merkezleri ve çok amaçlı ve tamamen müşteriye özel imal ettiğimiz CNC makinaları üreten Dirinler Sanayi Makinaları ve üretiminin %80'ini rüzgar enerji sektörüne yönelik ihraç eden, dökme demir imalatı yapan Dirinler Döküm firmalarımız mevcut.

Bünyesinde bulundurduğu, konularında uzman ve dinamik takım arkadaşlarıyla birlikte yapılan çalışmalar ile üretimdeki kalite anlayışının yanı sıra servis-yedek parça ve teslim sürelerindeki müşteri memnuniyetinin en üst seviyelerde tutulması, Türkiye’nin en önde gelen kompresör firmasına yaraşır derecede sürdürülmektedir. Deneyimli AR-GE ekibiyle, yeni ürünlerle ilgili olarak da sürekli araştırma halinde olan Lupamat, Türkiye’de ilk defa yerli olarak imal ettiği pet şişe şişirme ve gıda tesisleri için geliştirilen 40 barlık yağsız (oil free) kompresörü ile yurtiçi ve yurtdışında da satışlarına başladı.

Yakaladığı büyüme ivmesini yurt içi ve yurt dışında da arttıran Lupamat, Almanya, İsviçre, Romanya, Hollanda, Suudi Arabistan, Mısır, İsrail, Pakistan, Japonya, Rusya, Avustralya, BAE, Bangladeş, Yeni Zelanda başta olmak üzere 30’u aşkın ülkeye ihracat yapıyor ve 13 ülkede bayilik teşkilatı mevcut. Yeni pazar araştırmaları ise büyük bir hızla devam ediyor.

• Yağsız Yüksek Basınçlı PET Kompresörleri,
• Yağsız ve Yağ Enjekteli Vidalı ve Pistonlu Hava Kompresörleri,
• Booster Kompresörler,
• Yağsız Scroll Kompresörler,
• Basınçlı Hava Tankları,
• Basınçlı Hava Kurutucuları ve Filtreleri,
• Basınçlı Hava Sistemleri Tasarımı ve Tesisi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10036 Sokak No: 3 A.O.S.B., 35620, ÇİĞLİ İZMİR
+90-232-376 87 10 & 11
+90-232-328 04 74

Firma İletişim Formu



24.013 kez görüntülenmiştir