YÜCEL MAKİNA HİDROLİK PRES İMALATI SANAYİ ve TİCARET LTD. ŞTİ.

Yıllardır Makina İmalat Sanayiinin içinde olan firmamız, bugünkü ünvanını 01/01/1989 yılında almış ve bu tarihten itibaren çalışmalarını tamamı ile Hidrolik Pres İmalatına yönlendirmiştir. Aynı yıl içinde ilk hidrolik presini imal eden firmamız üretime gösterdiği hassasiyet ve müşteriye hizmet anlayışı sayesinde önemli mesafeler alarak bu günkü konumuna gelmiştir.

Çalışmalarını, müşteri isteklerini dikkate alarak devam ettiren firmamız, yurtiçi pazarında yerini almaya çalışırken diğer yandan da yurtdışı arayışlarını sürdürmekteydi. İlk ihracatını 1996 yılında Birleşik Arap Emirlikleri'ne gerçekleştirerek ülkemizin makine ihracatı yapan firmaları arasına dahil olmuştur. B.A.E'ne yapılan bu ilk ihracatla birlikte başlayan ve daha sonraki yıllarda Yemen'den Rusya'ya, Irak'tan Gana'ya kadar uzanan ihracatımıza başlangıç teşkil etmiştir.

Ortadoğu ve Afrika ülkeleri ile başlayan bu ihracat süreci, tüm dünyayı etkileyen ekonomik krize rağmen, 1999 yılı basıda Avrupa'ya da uzanmıştır.

Yücel Makina Üretimini yapmış olduğu preslerde kalite, bakım ve tasarım anlayışını daima üst düzeyde tutarak birçok özel ve Tai-Tusaş Havacılık ve Uzay Sanayi A.Ş. gibi Türkiye'nin önde gelen kamu kuruluşlarına satışlarını gerçekleştirerek yurtiçi pazarında kendini başarı ile kanıtlamıştır. 01 Aralık 2000 tarihinden itibaren Esenyurt'taki 4000 m2 kapalı alana sahip olan kendi fabrikasına taşınarak ülke sanayine ve ekonomisine yapmış olduğu katkıdan dolayı gurur duymaktadır.

Derin Çekme Presleri, Form Presleri, Lastik ve Kauçuk Vulkanizasyonu Presleri, Melamin Presleri, Polyester, SMC, BMC Presleri, Bakalit Presleri, Seramik, BTB Presleri, Tuğla Presleri, Özel Amaçlı Presler.

 

 

Orhangazi Mah.1665. Sokak No:4, 34517, ESENYURT İSTANBUL
+90-212-672 15 60 & 61
+90-212-672 03 39

Firma İletişim Formu



26.011 kez görüntülenmiştir