TİTAN MAKİNA MADENCİLİK İNŞ.İML.İHR.İTH.İHR.VE TİC. LTD. ŞTİ

Firmamız 1997 yılında altyapı inşaatı ve yeraltı metal madencilik sektörlerine yönelik uluslararası pazardaki markalar ile rekabet edebilecek kalite ve teknolojide iş makinalarının üretilmesi amacıyla Ankara’da kurulmuştur.

Araştırma ve ürün geliştirmedeki yoğun faaliyetleri ve ödüllü tasarım projeleri sonucunda, firmamız seri üretimine başladığı Titan IS26 – Titan IS21 Beton Püskürtme Makinaları ve Titan TM05 Beton Mikserleri ile 2011 yılından günümüze Türkiye’de pazar lideri durumundadır.

Üretimini yaptığımız tüm ürünler Avrupa Standartları’na uygun olarak insan hayatını ve sağlığını göz önünde bulundurarak tasarlanmış olup her biri TÜV Austria tarafından onaylanmış CE sertifikalarına sahiptir.

Titan Makina, ürün gamını tamamlayan Tünel Damperli Kamyonu, Personel Taşıyıcı, ANFO Şarj Kamyonu, Vinçli Kamyon, Makas Platform ve ön yüzü beton barajlar için tasarladığı Beton Finişeri gibi makinaları ile tünel, yeraltı maden ve baraj projelerinde ulusal ve uluslararası saygın firmaların yetkin çözüm ortakları arasındadır.

Her biri sektörlerinde öncü olan, KTI Plersch Kaltetechnik GmbH – beton soğutma sistemleri, ThyssenKrupp Industrial Solutions – kablo vinç sistemleri, Vimatek Srl – hidrolik beton vibratörleri, ITC SA – tünel kazı ve yükleme makinaları, Robit Rocktools Ltd – kendinden delen süren sistemleri, Jennmar – zemin sağlamlaştırma ve tahkimat, Supanchor Rock Reinforcement Co. – kendinden delen bulonlar, ECE Cogemacoustic SA – tünel havalandırma fanları ve JP Jensen Ventilation AB – tünel havalandırma fantüpleri, uluslararası çözüm ortaklarımızdır.

Beton Püskürtme Makinaları
Transmikserler
Personel Taşıyıcılar
Sepetli Platformlar
Belden Kırma Beton Mikserleri
Belden Kırma Beton Püskürtme Makineleri
Belden Kırma Sepetli Araçlar
Belden Kırma Taşıma Araçları
Taşınabilir Beton Ekipmanları
MUV5 Çok Amaçlı Hizmet Araçları

 

 

 

 

 

 

 

 

1160. Sokak No:9 Ostim, 06370, YENİMAHALLE ANKARA
+90 312 354 9977
+90 312 385 5611

Firma İletişim Formu



3.018 kez görüntülenmiştir