TETİSAN ENDÜSTRİYEL KLİMA TESİSLERİ İMALAT SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

TETİSAN, Endüstriyel Klima konusunda 38 yılı aşkın süredir faaliyet göstermektedir. Uzmanlık konuları arasında; hijyen ortam (temiz oda) klima sistemleri ile tekstil klima sistemleri ön plandadır. Bugüne kadar yurt içi ve dışında çeşitli tesislere imza atmıştır. Firma 10’u mühendis toplam 30 elemanı ile Esenyurt’ ta 5.000 m² üzerine kurulu fabrikasında taahhüt faaliyetlerine yönelik üretim yapmaktadır, merkez ofis ise 4. Levent’te bulunmaktadır.

Yurtiçinde gerçekleştirdiği birçok proje yanında, yurt dışında; Almanya, Hollanda, Suriye, Finlandiya, Özbekistan, İngiltere, İtalya, Bulgaristan, Türkmenistan, Polonya, İsviçre, İran, İsveç gibi birçok ülkeye de ihracat yapmaktadır. Tetisan ürünleri Alman TUVNORD ve TURKAK belgelendirme kuruluşlarının onayladığı ISO 9001 kalite güvence sistemi altında Türk Standartları Kalite belgeli olarak üretilmektedir.

TETİSAN Endüstriyel Klima A.Ş., faaliyet alanına giren konularda, minimum maliyet, maksimum performansı hedefleyerek uzmanlık isteyen tesisler projelendirmekte ve inşa etmektedir. Ayrıca müşterilerine danışmanlık, iş planlaması, projelendirme ve satış sonrası desteği de vermektedir.

—Havalandırma ve Hava Şartlandırma:
Fanlar, Isı Eşanjörleri, Hava Filtreleri ve Nemlendiriciler ve Nem Alıcılar, Dağıtım Ekipmanları, Dağıtım Cihazları, Isıtma ve Soğutma Cihazları, Klima Cihazları, Diğer Havalandırma ve Klima Ekipmanları, Komple Havalandırma ve Klima Sistemleri
—Toz Toplama Ekipmanları:
Toz Toplama Cihazları, Komple Havalandırma ve Toz Toplama Sistemleri
—Anahtar Teslimi Endüstriyel Fabrikalar,
—Temiz Odalar ve Ekipmanları.

Sultan Selim Mahallesi Behçet Sok. Büyükdere İş Hanı No:4/3 Kat:2, 34415, KAĞITHANE İSTANBUL
+90-212-623 20 15
+90-212-623 20 17

Firma İletişim Formu



20.908 kez görüntülenmiştir