TEKNİK BALANS MAKİNA SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

1978 yılında İzmir’de kurulan firmamız MESS-MATIC markası altında Otomotiv Servis Ekipmanları ile Endüstriyel Balans Makinaları üretmektedir.

Kuruluşundan bugüne, yıllar içindeki çok yönlü gelişimini sürdürmek ve ürün yelpazesini sürekli genişletmek suretiyle hızla büyümeye devam eden firmamız, bugün Türkiye’nin en önemli sanayi bölgelerinden biri olan Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde 5.000m² arazi üzerine kurulu 2.500m² kapalı üretim alanı ve 500m² Showroom ve Eğitim Merkezinde 65 personeli ile faaliyetini sürdürmektedir.

Otomotiv Servis ve Garaj Ekipmanları konusunda dünya devi olan , birçok teknolojiye öncülük eden Amerikan markası John Bean’in 2010 yılından beri Türkiye ve bazı Türki Ülkelerin tek distribütörüyüz. Aynı şekilde bir çok ülkede yaygın olarak kullanılan İtalyan markası Space’in 12 yıldır Türkiye temsilcisiyiz.

Teknik Balans olarak çok geniş ve uzman servis ağımızla Türkiye’nin her tarafına kısa sürede kaliteli hizmet verebiliyor olmaktan gurur duyuyoruz.

Firmamızın ana üretim konularından biri olan Endüstriyel Balans Makinaları , çeşitli sektörlerin ihtiyacı için üretilen fren diski, kampana, kasnak, volan, şaft, krank, rotor, fan, pervane ve bunlar gibi parçaların balanslama işlemleri için kullanılmaktadır.

Yaklaşık 35 ülkeye ihracat yapan firmamız , imalat ve montaj, bilgisayar yazılım, araştırma-geliştirme, kalite güvence, satış ve pazarlama bölümleri ve ihracat olmak üzere 6 ana bölümden oluşmaktadır.

Ana hedefimiz ve vizyonumuz arasında “müşterilerimize en iyi ürünü ve hizmeti sunmak amacıyla hareket etmek ve müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmak” yer almaktadır.

Otomotiv Servis Ekipmanları: Lastik Balans Makinaları, Rot (Öndüzen) Ayar Cihazları, Lastik Sökme-Takma Makinaları, Far Ayar Cihazları, Liftler, Fren-Amortisör Test Cihazları

Endüstriyel Balans Makinaları: Yatay ve Dikey Eksen, Fren Diski, Kampana, Şaft, Krank, Fan, Pervane, Rotor vs. Parçalar İçin Balans Makinaları

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Atatürk Organize Sanayi Bölgesi 10001. Sokak No: 15, 35620, ÇİĞLİ İZMİR
+90-232-376 84 40
+90-232-376 84 39

Firma İletişim Formu



22.868 kez görüntülenmiştir