SİMETRİK PRO ÜRETİM SİS. ÇÖZ. VE END. EKİP. TEK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

ÜRETİM TEKNOLOJİLERİ ALANINDA FAALİYET GÖSTERMEYE KARAR VERDİĞİMİZ İLK GÜNÜN HEYECANINI HALA HİSSEDİYOR VE YOLUMUZA, HEYECANIMIZIN VERDİĞİ ENERJİ VE MOTİVASYONLA DEVAM EDİYORUZ...

2005 yılının son aylarında, Simetrik Makine Ar-Ge Üretim Teknolojileri San. ve Tic. Ltd. Şti. başladığımız yolculuğumuzun ilk zamanlarını dün gibi hatırlıyoruz. Küçük bir tasarım ofisimiz hayallerimiz vardı. Sanayicilik anlamında deneyime sahip olmayan ve piyasa tecrübesinden gençlerdik. Tek sermayemiz arzumuz, inancımız, heyecanımız ve “Endüstriyel Gelişmeye” sevdamızdı.

2006 ve 2007 yılları büyüme ve sektörde marka olma adına çok önemli yıllardı. Makine parkımızı genişlettik, müşteri sayımızı arttırdık ve geleceğin temelleri olan insan kaynaklarımıza önemli yaptık. Bu zaman dilimi içerisinde, önce 250 m2 ve ardından da 750 m2’lik bir alanımız oldu. 2009 yıllarını gerçek atılım yolu olarak değerlendirdik ve Nilüfer Organize Sanayi Bölgesine atölye imalathane yapısından, fabrika olma düzenine geçtik. Yolumuza devam ederken, sürekli gelişmek ve her zaman en iyisini yapmak iddiasıyla çalıştık. 2009-2010’ da yaşanan derin global tek bir çalışanımızı dahi kaybetmeden atlattık. Bu sürecin verdiği cesaretle gene Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nde Nilüfer Bulvarı üzerinde faaliyet gösterdiğimiz bugünkü fabrikamıza taşındık.

2013 yılı sonunda, Simetrik Makine’nin faaliyetlerine son vermek ve mevcut ortaklık yapısını değiştirmek adına stratejik bir karar aldık. Bu kapsamda; ticari faaliyetlerini “7” yıldır sürdürmekte olan Simmark Endüstriyel Ekipman Teknolojileri San.ve Tic. Ltd. Şirketini yeniden yapılandırarak Simetrik PRO adını verdik ve Simetrik Makine’nin tüm bilgi birikimini bu şirketimize aktardık. Simetrik PRO, aynı binada, aynı kadroyla yoluna devam ederken, daha çağdaş yönetim anlayışı, önce insan felsefesi, iş güvenliği esasları ve üst seviyede müşteri odaklılık prensipleriyle çok kısa bir sürede önemli işler başardı. Bugüne geldiğimizde, mevcut müşterilerine hizmet etmeye devam eden şirketimiz, kısa sürede portföyüne dahil ettiği birbirinden kıymetli yeni müşterilerine de hizmet etmeye başladı.

Bu yolda edindiğimiz en önemli tecrübe; sizler gibi değerli insanların hedeflerini gücümüze katmak oldu. Aksi halde gerekli atılımı yapma şansımız olamazdı. Bunu aklımızdan hiç çıkarmadık. Şimdilerde ise Simetrik PRO olarak ilk günkü heyecan ve arzumuzla yolumuza devam ediyoruz.

Şirketimiz çatısı altında, müşterilerimize daha kaliteli ürünler sunmak ve daha doğru kurumsal algı yönetimi oluşturmak için iki” temel organizasyon ve markalaşma anlayışıyla sürekli atılımlar yapıyoruz. Bu kapsamda Prowelding ve Prolinetech Organizasyonları ile sektöre Üretim Teknolojileri alanında ve Promoving Organizasyonu ile de Profesyonel Taşıma Sistemleri alanında “yirmi” yıllık mesleki birikimimizi sunarak hizmet etmeyi sürdürüyoruz.

Bu sitede firmamızın kurumsal tanıtımlarını ve faaliyetlerini görecek, bizleri izleyecek, yeniliklerden haberdar olacak ve organizasyonumuza kolayca ulaşabileceksiniz.

Tasarım ve Proses Mühendisliği
Komple Kaynak Hatları
Robotlu Kaynak Hatları
Kaporta Final Sistemleri
Tamamlayıcı Ekipmanlar
Piercing Ekipmanları
Rezistans Kaynak Ekipmanları
Saplama Kaynak Ekipmanları
Yüksek Otomasyonlu Hatlar
Robotlu Uygulamalar
Kompakt Montaj Hatları
Mekanizma ve Roll Forming
Özel Test Ekipmanları
Transfer ve Besleme Sistemleri
Otomatik Sıkım Sistemleri
Özel Pres Sistemleri
İşe Özel Makineler
Tasarım ve Ar-Ge Mühendisliği
Yük Taşıyıcı Manipülatörler
Asistan Tipi Partnerler
Küçük Asistanlar
Bariçentrik Sistemler
Tutucu Teknolojisi
Özel Ergonomik Sistemler

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Işıktepe OSB Arıtma Cad. No:8, 16140, NİLÜFER BURSA
+90 224 411 07 58
+90 224 411 15 99

Firma İletişim Formu



10.788 kez görüntülenmiştir