HİDROMEK HİDROLİK ve MEKANİK MAKİNA İMALAT SANAYİ ve TİCARET A. Ş.

Rekabetiniz İçin Dayanıklı ve Üretken Makineler
Vizyonu, yenilikçi yapısı ve ürün geliştirme süreçleriyle tasarlanmış, Dünya’nın en iyi komponentleriyle hayat bulmuş ve modern üretim tesislerinde titizlikle inşa edilmiş Hidromek ürünleri kalite ve endüstride liderlik tutkusunun bir bileşimidir.

Yıllara meydan okuyan kuvvetli konstrüksiyon yapısı, üretkenlik yarışında avantaj sağlayan motor, hidrolik ve yürüyüş sistemleri, akılcı tasarımlarla ele alınmış otomobil rahatlığında kolay kullanım sunan dizaynı ve kabin ergonomisi ile Hidromek 36 yıldır çözümleriyle kullanıcılarına verdiği rekabet gücü sözünü yerine getirir.

Ödüllü Tasarım
Yenlikçi ve modern çizgilerle tasarlanmış, kullanıcı dostu detaylarla dolu çözümler sunan tasarımlarımız Dünya’nın en önemli tasarım değerlendirme platformlarından Alman “IF DESIGN” ve Amerikan “GOOD DESIGN” ödüllerine sahiptir.

Ürün Hattı
Hidromek ürün hattında; yükleme, kazma, sökme, kırma, yıkım, elleçleme ve tesviye ihtiyaçlarına çözüm sağlayan 3 tip kazıcı yükleyici, 2 tip lastikli ekskavatör, 5 tip paletli ekskavatör, 6 farklı özel uygulama ekskavatörü ve ürün hattına yeni eklenen 6 farklı model greyderle beraber toplamda 22 çeşit iş makinesi mevcuttur.

Ataşmanlar
Hidromek’in ataşman yelpazesi, makinelerin kullanım alanlarını genişletmeye yönelik olarak hidrolik kırıcılar, tomruk ataşmanları, trançer, riper, polip, çabuk sök-tak aparatları ve benzeri farklı ürün seçeneklerinden oluşmaktadır.

Seçmeli Donanımla Özelleştirme
Hidromek iş makinenize uygun olarak, Opsiyonel Aksesuar Programından, ekstra özellikler ekleyerek veya donanım paketlerinden birini seçerek özgün, yenilikçi, kullanım amacınıza ve şartlarınıza uygun makineyi dilediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz.

İşin Arkasındaki Ekip
Hidromek’in dizayn ve detaylara titizlikle önem gösteren alanında en başarılı mühendisleri ve dünya çapındaki uzman işbirlikçileri Hidromek’in kazıcı yükleyicilerini, ekskavatörlerini ve greyderlerini durmaksızın geliştirir.

Dünyanın en ayrıcalıklı makinelerini üretmeyi hedefleyen Hidromek ekibi, Gen serisi Ekskavatörlerde, Hidromek Maestro Serisi Kazıcı Yükleyicilerde ve Hidromek Greyderlerde; üretkenlik, dayanıklılık, ve kullanım kolaylığını bir araya getirmiştir.

Hidromek, üretim tesislerindeki mevcut olan özel üretim tezgahlarıyla ve makinelerde kullandığı dünyada başarısı kabul görmüş uzman markaların komponentleriyle diğer markalardan farkını ortaya koymaktadır. Hidromek farkı hassas hesaplamalar, dikkatli gözlemler ve titizlikle dinlenen kullanıcıların talepleriyle desteklenmektedir.

Servis Desteği
Hidromek servis desteği, sürekli ve yüksek üretkenlik sözümüzün tamamlayıcısı olmak amacıyla Dünya’nın birçok noktasında yaygın olarak servise hazırdır.

Makineninizin servis süresince hizmet dışı kalacağı zamanı en düşük seviyede tutmak için konusunda uzman ekibimiz, servis istasyonlarımız, mobil araçlarımız, gerekli donanım ve yedek parçayı kullanımınıza sunmaktadır.

İş makineleri üretimi, yurtiçi – yurtdışı satışı, satış sonrası hizmetleri ve ikinci el değerlendirmesi.
Kazıcı Yükleyiciler:
HMK 62 SS
HMK 102 B Alpha
HMK 102 S Alpha
HMK 102 B Supra
HMK 102 S Supra
Lastikli Ekskavatörler:
HMK 140 W
HMK 200 W
Paletli Ekskavatörler:
HMK 140 LC
HMK 220 LC
HMK 300 LC
HMK 370 LC HD
HMK 490 LC HD
Özel Üretim Ekskavatörleri:
HMK 200 W MH
HMK 220 LC LR
HMK 300 LC LR
HMK 370 LC LR
HMK 220 LC TX
HMK 370 LC D
Motor Greyderler:
MG 330
MG 460

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ahi Evran OSB Mahallesi Osmanlı Caddesi No:1, 06935, SİNCAN ANKARA
+90 312 267 12 60
+90 312 267 12 39

Firma İletişim Formu



36.059 kez görüntülenmiştir