GERMAK MAKİNA SANAYİ ve TİCARET LTD. ŞTİ.

Germak Makina Sanayi Ticaret Ltd. Şti, uzun yıllar faaliyet gösterdiği bu sektörde 2002 yılında Germak ismi ile üretim faaliyetlerine başlamıştır. Bünyesinde barındırdığı uzman kadrosu ile müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda projelendirme, üretim, servis ve danışmanlıklarla müşterilerine profesyonel bir hizmet sunmaktadır.
Germak Makina geniş bir ürün yelpazesine sahip olup, 30 tondan 1000 tona kadar hava kavramalı eksantrik presler üretmektedir. Üretimini yaptığı 1000 tonluk presler ve yüksek hızlı presler ile Türkiye genelinde, konusunda uzman birkaç işletme arasına girmiştir.
Halen üretimini sürdürdüğü makinalarda pnömatik, hidrolik ve elektronik sistemleri Avrupa teknolojisini uygulayarak, sektöründe büyük artılar kazanmaktadır. Avrupa'da üretilen leminasyon ve büyük tonajlı presleri Türkiye'de daha ekonomik fiyatlarla üreterek Türkiye'de ve dünya pazarında yer almak amacı ile çalışmalarını devam ettirmektedir.
Son yıllarda önemli sıkıntılar yaşayan ve rekabet koşulları giderek ağırlaşan sektörde müşteri odaklı çalışma anlayışı ile pazarında lider duruma gelmek, müşterilerinin gelecekteki tüm beklentilerini karşılamak, katma değeri yüksek ürünlere yönelmek, faaliyetlerinde müşteri tatminini ve bağlılığını sağlamak Germak Makina'nın hedefidir.
GERMAK Makina San.Tic.Ltd.Şti

C Tipi Eksantrik Pres,
H Tipi Eksantrik Pres,
Tek biyel kollu Eksantrik Pres
Çift biyel kollu Eksantrik Pres
H Tipi Laminasyon Pres,
H Tipi İspanyolet Pres,
Parçalı Yüksek Tonajlı Presler
H Tipi Transfer Presleri
Özel Eksantrik Pres

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Metal İş Sanayi Sitesi 17. Blok No:27-25-29-31, 34490, BAŞAKŞEHİR İSTANBUL
+90-212-671 53 81
+90-212-671 53 83

Firma İletişim Formu



24.157 kez görüntülenmiştir