FADA MÜHENDİSLİK VE MAKİNA SAN. ve TİC. A.Ş.

FADA Mühendislik, endüstrinin birçok alanında, müşteri talepleri doğrultusunda, depolama, dağıtım, döndürme ve transfer uygulamaları gibi çeşitli intralojistik projeleri gerçekleştiren, geçmiş tecrübelerini teknoloji ile birleştirerek geleceğe aktaran mühendislik ve makine imalat firmasıdır.

Müşteri memnuniyetini temel ilke olarak belirleyen Fada Mühendislik'in, ürün ve hizmetlerinin ana temaları üstün kalite ve sürdürülebilirliktir. 15 yıla varan tecrübeye sahip dinamik kadromuz, uzun ve güçlü ilişkiler içinde olduğumuz tedarikçilerimiz ve mükemmelliyetçi bakış açısına sahip kalite anlayışımız sayesinde, müşterilerine en üst düzeyde hizmet vererek, uzun vadeli ve güvenilir ilişkiler kurarız.

İnovasyon odaklı olma ve katma değer üretme tutkusuyla, müşterilerimizin verimliliğini arttırmak için ihtiyaçların belirlenmesinden ürün teslimine kadar, tüm süreçlerde uluslararası kalite standartlarında çözümler üreterek, büyük bir özveriyle çalışırız.

Bu ilkeler ışığında FADA Mühendislik, geçmişten günümüze kadar, onlarca projeye imza atarak, başta otomotiv ve lojistik sektörü olmak üzere, raylı sistemler, beyaz eşya, enerji, demir çelik, tersanecilik, alüminyum ve endüstriyel otomasyon gibi birçok farklı sektörde müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hizmet vermektedir.

FADA Mühendislik, Elektrikli ve Akülü Transfer Arabaları, Konveyör ve Dağıtım Sistemleri, Otomatik Depolama Sistemleri, İntralojistik Çözümleri, Döndürme ve Pozisyonlama Sistemleri, Kaldırma ve Taşıma Ekipmanları gibi birçok konuda uzmanlaşmıştır ve geleceğe güvenle ilerlemektedir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adliye Mah. 1501. Sok. No:1, 54580, ARİFİYE SAKARYA
+902642752001
+90 264 275 20 02

Firma İletişim Formu



1.871 kez görüntülenmiştir