ELMALI MAKİNA SANAYİ ve TİCARET LTD. ŞTİ.

ELMALI MAKİNA yüksek performans SAC İŞLEME MAKİNALARI üreticisi olup, sürekli yatırım yaptığı modern üretim tesislerinde, verimli çalışmayı esas alarak kullanıcılarına uygun fiyat aralıklarında, kaliteli ve teknolojik makineler üreten güçlü bir kuruluştur. Ürün ve servislerimiz, her sac işleme sürecine, yüksek kaliteli çözüm oluşturmakta ve geniş yelpazeye yayılmaktadır.

Modern tezgâhlarla donatılmış fabrikamızda, kalifiye personel kadromuzla gerçekleştirdiğimiz makina üretimimizin %65'lik kısmı Almanya'dan Suudi Arabistan'a kadar 30'dan fazla ülkede ELMALI markası ile satılmaktadır.

Kurumsal bir şirket olarak ELMALI, aynı zamanda müşterileri ile "iş ortağı" yaklaşımı ile iletişim kurmaktadır. Ürünlerimizin her zaman arkasında durma taahhüdüyle ELMALI iş ortaklarının güvenini kazanmaya devam etmektedir.

Sizlerle, beklentilerinizi karşılamak üzere optimize edilmiş teknolojik bir makinanın çok ötesinde, bizi biz yapan değerleri, geleneğimizi, mühendisliğimizi, üretme becerimizi paylaşıyoruz.

ELMALI ürünlerine yapacağınız yatırımla, bazılarının sadece umut edebileceği kazançlar elde edeceksiniz. Bu kararla beraber, sizlere en iyi satış sonrası teknik desteğini, kullanıcı eğitimini, yenilikçi araştırmayı ve en iyi teknik uzmanlığı taahhüt ve garanti ederiz

Hidrolik Abkant Presler,
Hidrolik Giyotin Makaslar,
Mekanik Giyotin Makaslar,
Eksantrik Presler,
Sıvama Presler,
Delik (Perfore) Presleri,
Sac Bükme Silindirleri,
Bombe Basma Ve Bombe Sıvama Presleri

 

 

3. Organize Sanayi Bölgesi, Kuddusi Cad. No.54, 42050, SELÇUKLU KONYA
+90-332-239 19 80
+90-332-239 19 87

Firma İletişim Formu



25.959 kez görüntülenmiştir