DİŞSAN REDÜKTÖR SAN. VE TİC. A.Ş.

1970 yılından beri Türk Sanayisine hizmet veren Dişsan Redüktör, redüktör ve kavrama üretiminde Türkiye’ nin öncü firmalarından biridir. Çeşitli sektörlerdeki 40 yılı aşkın tecrübesi ile Dişsan, müşterileri için en verimli çözümleri sunmayı kendisine amaç edinmiştir.

Dişsan’ın geniş ürün yelpazesi içinde helis alın dişlili ve helis konik dişlili standart tip redüktörlerin yanında uygulamaya özel redüktörler de yer almaktadır. Dişsan’ın ürünleri inşaat makineleri sanayi, demir, çelik, çimento, kömür ve maden sanayi, kimyasal ürünler sanayi, şeker sanayi, plastik makine üreticileri, soğutma kulesi üreticileri ve diğer ağır sanayi sektörleri için ideal çözümler sunar.

DG serisi mile geçme redüktörler ve DZGM serisi motorlu monoblok gövdeli redüktörler bantlı konveyör ve elevatörlerde kullanılmaktadır. DA serisi redüktörler ağır hizmet tipi vinç sistemlerinde, DKL serisi panmikser redüktörleri aşırı yüklere dayanıklı sağlam yapısıyla beton santrallerinde tercih edilmektedir. DKS ve DMF serileri soğutma kuleleri için, DAE serisi plastik ekstruder makinaları için özel olarak tasarlanmıştır. DMA serisi monoblok gövdeli redüktörler ise, genel olarak tüm ağır sanayi tahrik ünitelerinde kullanılabilmektedir.

ISO 9001:2008 sertifikasına sahip Dişsan Redüktör’ ün öncelikli amacı ürün / hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetidir.

Misyonumuz, müşterilerimizin ihtiyaçları için en kaliteli, sağlam ve uzun ömürlü ürünleri sunmaktır. En verimli ürünleri, en hızlı şekilde ve cazip fiyatlarla sunarak müşterilerimizle uzun süreli işbirliği kurmayı hedeflemekteyiz.

REDÜKTÖRLER
- Motorlu Redüktörler
- Motorsuz Redüktörler
- Helis Alın Dişlili Redüktörler
- Helis Konik Dişlili Redüktörler
- Planet Dişlili Redüktörler
- Ayaklı Redüktörler
- Flanşlı Redüktörler

KAVRAMALAR
- Hidrolik Kavramalar
- Elastik Kavramalar
- Dişli Kavramalar
- Tek Yönlü Kavramalar

GERİ DÖNÜŞ ÖNLEME KİLİTLERİ


 

İstanbul Tuzla Organize San. Bölgesi (İTOSB) 9. Cad. No:12 Tepeören, Akfırat, 34959, TUZLA İSTANBUL
+90-216-593 06 40
+90-216-593 06 50

Firma İletişim Formu



18.016 kez görüntülenmiştir