ALDAĞ ISITMA SOĞUTMA KLİMA SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

ALDAĞ Soğutma Sanayi A.Ş. 1967 yılında Topçular, İSTANBUL fabrikasıda üretim faliyetine geçmiştir. Türkiye'de ilk defa Soğuk depo tesisleri, Entegre et tesisleri, buz üretim tesisleri ve bu tesislerin soğutma cihazlarının üretimini yaparak konusunda öncü ve lider olmuştur.

1980 yılından itibaren binalarda klima kullanımının yaygınlaşması ile Isıtma-Soğutma Klima cihazlarının üretimine ağırlık verilmiştir.

Bu yıllar içerisinde AR-GE çalışmalarına önem veren ALDAĞ uluslararası standartları baz alarak üretim ve hizmet kalitesini arttırmayı hedeflemiştir.

1994 yılında Kartal / Yakacık E-5 Karayolu üzerinde bulunan 11.000 m²’lik arazisi üzerine yeni tesislerini kurarak ismini ALDAĞ ISITMA SOĞUTMA KLİMA SAN. ve TİC. A.Ş. olarak değiştirmiştir.

Pazarlama satış politikası doğrultusunda, İstanbul ,Ankara, İzmir, Bursa ve Adana Bölge müdürlükleri faaliyete geçmiş, bunlara bağlı bayilik ve 7 bölgede 56 servis ağı tamamlanmıştır.

ALDAĞ; tasarımcılar, müteahhit ve taşeron firmalar ile son kullanıcılara, enerji tasarrufuna yönelik çevre dostu, optimum çözümler sağlayan yeni ürünler hakkında danışmanlık hizmetleri de sunarak hedeflerini büyütmüştür.

Dizaynda esneklik, Üretimde kalite, Enerjide tasarruf, Hizmette müşteri mutluluğu ALDAĞ A.Ş.'nin genel politikasıdır.

Birçok yabancı firma ile işbirliğine girerek ürün yelpazesini genişletmiştir. Ürünlerinde genellikle konularında uzmanlaşmış firmaların malzemelerini kullanarak kalitesini pekiştirmiştir.

ISO 9001, TSEK, TÜV, CE, GOST belgelerine haiz olan firmamız, AR-GE çalışmaları ile ürünlerini sürekli geliştirmektedir.

Vidalı-Pistonlu Su Soğutma Grupları
Endüstriyel ve Hijyenik Klima Santralleri
Modüler Klima Santralleri
Dar Tip Klima Santralleri
Fancoiller
Çatı Tipi ve Kanallı Split Klimalar
Modüler Mini Kazan Daireleri
Paket Tip Soğutma Grubu
Radyal Su Soğutma Kulesi
Sıcak Hava Cihazları
Isı Geri Kazanımlı Havalandırma Üniteleri
Kanal Tipi Aspiratörler
Havuz Tipi Nem Alıcı Klima Santralleri
Hücreli Aspiratörler-Vantilatörler

 

Ramazanoğlu, Sanayi Cd. No:11, 34906, PENDİK İSTANBUL
+90-216-451 62 04
+90-216-451 62 05

Firma İletişim Formu



31.704 kez görüntülenmiştir